Nu är det nära!

Publicerat: september 16, 2010 i Allmänt, Lopp

På lördag är det åter dags att i arla morgonstund stå på startlinjen i Uppsala och ha 100 km löpning framför mig. Första gången var 2008 och då gick det riktigt bra. Jag kom i mål på 11:45h, vilket får anses vara helt ok för en debutant med drygt 2 års löpning bakom sig.

2009 testade jag igen, men bröt efter drygt 52 km pga löparknä. Jag var bara glad att få gå av den gången, hade verkligen ingen lust alls. Jag och Magnus åkte och åt hamburgare istället 🙂

I år är jag klart mer taggad och har klara målbilder för mig. Smolket i bägaren är min högra fot som fortfarande värker när jag går, men det har iallafall blivit bättre. Vi får se om det håller hela vägen. Inför det här loppet har jag beslutat mig för att på allvar vara beredd att göra avkall på den där sköna känslan som jag normalt alltid värnar om. Jag har ställt in mig på att lida för att kunna prestera lite bättre.

Trött och glad efter mitt första Uppsala 100 km 2008

Om ni vill följa loppet live så går det bra på  jogg.se

Annons
kommentarer
 1. Krille skriver:

  Lycka till i morgon Z. Jag kommer att heja på dig!

 2. Magnus skriver:

  Med facit i hand så hoppas jag att du får ordning på knät en gång för alla. Jag tycker att du gjorde en grymt bra insats och din inställning var verkligen på topp. Upplägget av loppet fram till 40 km var verkligen felfritt. Det kändes som om vi inte lagt något till slumpen.
  Det var kul att Anna gjorde en så galet bra insats. Hälsa henne och Christer från mig nästa gång du ser dom. Hälsa ett oerhört stort grattis, hon var grym! Jag är så imponerad av henne.
  Dagen hade verkligen varit magisk om du klarat loppet på din målsättning, att Peter kom tvåa och fantastiska Anna gjorde precis det hon gjorde och vann.

  Men nu spar vi det magiska till TEC, vad tror du om det?

  Tack alla för en väldigt rolig dag. Andreas Falk, det var kul att sammarbeta med dig.

  • zebban skriver:

   Tack för att du alltid ställer upp på mig och andra!!! Utan dig skulle det bli så mycket svårare att prestera Det funkade perfekt så länge det höll, precis som på TEC och GAX!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s