Dagen D

Publicerat: april 9, 2011 i Okategoriserade

Så är dagen här. Dagen då 100 miles ska besegras en gång för alla. Tredje gången gillt brukar det heta och jag hoppas verkligen det blir så. Med två tidigare försök och otaliga lopp brutna pga löparknä så finns naturligtvis ett visst mått av tvekan, men jag har gett mig faan på att klara det den här gången.

Har inte sovit så där strålande, men det brukar jag å andra sidan sällan gör, oavsett om det är lopp eller inte. Nu ska jag äta frukost och sen göra i ordning mig och det sista av utrustningen innan jag beger mig till Ensta Krog.

Under loppet kommer Magnus uppdatera bloggen med jämna mellanrum, medan jag kommer försöka få iväg några Twitters då och då.

Håll tummarna för att det går vägen!

Annons
kommentarer
 1. coyntha skriver:

  Jag håller tummarna!! Jätte lycka till!!!
  Kämpa nu!!

  🙂

 2. Jennie skriver:

  Stort lycka till! Ska bli kul att följa.
  Jennie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s