Inte så tålig?

Publicerat: juni 4, 2011 i Allmänt, böcker/film, Träning

Nationaldag och jag spenderar större delen av dagen på svärföräldrarnas kolonistuga vid Brommaplan. Tänkte passa på att få njuta av solen på sista lediga dagen.

Sen Stockholm Marathon har jag tagit det väldigt lugnt med löpningen och ”bara” sprungit med Janica. Vi gav oss ut i torsdags så snart frukosten landat ordentligt och tog den vanliga turen till Haga och tillbaka, drygt 7 km. Ett perfekt pass för mig då vi snittade 6:30-tempo och min snittpuls landade på behagliga 130 bpm (65%).
Andreas tyckte ju att jag kunde ta en veckas semester från träningen efter StM och det har jag anammat. Känner ingen abstinens och tack vare det underbara vädret har jag passat på att njuta i solstolen isf i löpardojjorna.

Igår eftermiddag gjorde vi om samma sak med en tur ned till Haga och tillbaka. Den här gången gick det lite snabbare och det var extra skönt att komma ut efter en lång dag på stan. 6:20-tempo och 135 bpm (67%) blev det denna gång.

Idag börjar jag träna lite igen, men eftersom jag springer Jättelångt nästa lördag så blir det en ganska lugn vecka. Hur det ser ut efter loppet återstår att se. Jag har fortfarande inte bestämt vilket lopp jag ska sikta in mig på, vilket gör det lite svårare att bestämma inriktningen på träningen.
Det mest naturliga målet är TEC 2012, men eftersom det är osäkert om det blir något lopp nästa år så får jag försöka hitta alternativ. På vägen kommer jag nog försöka tajma in några andra lopp i träningen, såsom t ex SUM i oktober.

Mina stortånaglar lever sina egna liv. Vänster nagel bråkar fortfarande efter en vecka, men jag låter den vara nu och hoppas att det går över av sig själv. Tömde båda på vätska, vilket påskyndade högra nagelns läkning, men den vänstra gillade inte alls behandlingen. Ingen showstopper dock, vilket är huvudsaken.

Avslutningsvis vill jag passa på att gratulera Andreas som vann 48 timmars i Gols, Österrike, med drygt 330 km! Där satt den!!!

Dagens bok

Dags att sätta tänderna i den första av alla löparböcker som jag fick nyligen!

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s