Sista passet

Publicerat: november 24, 2011 i 24h, Allmänt, Träning

Så var sista passet avklarat och jag kan nu fokusera på att vila upp mig inför helgens äventyr i Oslo. 7 km fartlek på löpbandet blev det och det kändes riktigt bra. Eftersom jag dragit ned rejält på löpningen så är benen ganska pigga, så det gällde att ta det lite försiktigt för att inte bränna krut som behövs i helgen. Jag valde löpbandet mest för att ”simulera” inomhusförhållandet, även om det bara handlade om ca 40 minuter. Dessutom tyckte jag inte att det var lönt att klä på mig en massa för att ge mig ut en så kort runda, så lite lathet var det åxå.

Trots att jag har kalibrerat min fotpod enligt konstens alla regler så visade den ändå helt fel på bandet i går. Jag får ge mig ut idag och göra en ny kalibrering helt enkelt, jag vill kunna ha lite koll på tempot när jag springer i Oslo. Jag kan varken gå på känsla eller hålla på att räkna ut mitt tempo baserat på hur lång tid varje varv tar, det blir bara pannkaka efter ett antal timmar. Bättre att ha det på klockan, även om det är viss felmarginal.

Nä, jag snittar inte 4:33 min/km med en snittpuls på 149 bpm, oavsett hur formtoppad jag än må vara.

Andreas kom förbi en kort stund på eftermiddagen och vi hann med att dryfta mitt upplägg och min strategi. Jag tror att de flesta bitarna är på plats nu faktiskt, även om vissa bitar fortfarande saknas, måste lagt dem nånstans…

Jag hämtar upp Magnus efter lunch i morgon och sen är det ROADTRIP som gäller!!! Oslo, here we come!

 

Annons
kommentarer
 1. Krille skriver:

  Kör hårt! Men förståndigt! No pain, no gain!

 2. coyntha skriver:

  Vad spännande! Kan man följa dig på nätet? Kommer du att twittra eller blogga nåt?
  Jättelycka till!

  🙂

  • zebban skriver:

   Jag vet inte huruvida jag twittrar eller bloggar under loppet, men Magnus kanske gör det åt mig om/när tillfälle ges. Jag återkommer angående hur man kan följa oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s