Ny Garmin på G!

Publicerat: april 4, 2009 i elektronik, Garmin


Garmin har äntligen släppt en uppföljare till sin Forerunner 305, vid namn Forerunner 310XT.

Några av förbättringarna/ändringar gentemot 310:an är upp till 20 timmars batteritid, vattentät till 50 meter, trådlös överföring av träningsdata (ANT+), pulsbaserad kaloriåtgång (trodde jag redan var fallet i GF305an, men icke).

Vad som tagits bort är möjligheten till egna rundor (routes) samt funktionen att programmera in enkla träningspass. Det senare är synd då jag själv använder den funktionen av och till.

Vikten har minskats med 5 gram till 72 gram tung, dimensionerna (BxHxD) 5.4 x 5.6 x 1.9 cm (GF305: 5.33 x 6.86 x 1.78 cm).

Enligt Löplabbet kommer de börja sälja den i maj och den kommer kosta ca 4500.-

Jag vill verkligen, verkligen ha en! Jag fyller 40 i år, (Wink, wink, hint, hint) 😉

Annons
kommentarer
  1. Snorkkis skriver:

    Alltså… bloggar av denhär typen borde förbjudas. Nu måste jag absolut ha en sån! (+ en Gore jacka). Vet du vad som är skillnaden till 405 an? Mycket snyggare tycker jag att denhär updaterade modellen är också än 305 an som finns ute nu.Har du även koll på Polars och Suuntos versioner?

  2. Zebban skriver:

    Ha ha, hoppas jag int eförstört semesterkassan nu 🙂Jag har inte koll på Polars eller Suuntos modeller tyvärr.

  3. Peter Nilsson skriver:

    405:an skiljer rätt mycket från 305/310XT. Den är mindre, naturligtvis, jag har min på mej hela tiden, det är min klocka helt enkelt. Kortare batteritid, ca. 6-7 timmar, mindre display. Och sen har den det lite kinkiga systemet med en ”pet-ring” för att bläddra i menyer och välja saker. Jag är kompis med det men många tycker det är det jobbigaste med 405:an.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s