Mittimellanpass

Publicerat: april 21, 2009 i Okategoriserat

Tanken var ju egentligen att springa ca 45 km idag och ett kortare pass, men när jag väl kom hem efter att ha skjutsat tjejerna och varit och handlat så hamnade jag framför datorn. Tiden gick och jag insåg att jag även behövde gå ner till källaren och rensa upp lite. Sagt och gjort gick jag ned och fixade det, vilket resulterade i att mer tid gick.

Min fru ringde och erbjöd sig hämta Alicia i skolan, vilket ”öppnade upp almanackan” och plötsligt fanns det tid att hinna med ett kortare långpass! Jag slängde ihop mina prylar, blandade till min nyinköpta energidryck från Hammer Nutrition. Halv 2 kom jag så äntligen utanför dörren. Bestämde mig för att springa minst 20 km, så jag gav mig av mot Ursvik och Extremen.

Vädret var nästan idealiskt med 6º, uppehåll och mulet. Extremen var mestadels torr, men jobbig var den hursomhelst. Tempot låg runt 5:50 i Ursvik och pulsen snittade 157 bpm (79%).
Trots att det bara var några veckor sen jag sprang här så var jag överraskad över alla rötter! Närminne som en guldfisk uppenbarligen.

När Extremen var avslutad vek jag av över bron till Överjärva Gård, där jag stannade och fotograferade de söta hönsen och tupparna. Sen gav jag mig av mot Ulriksdal och sprang i min favoritbacke där. Färedn gick vidare via Bergshamra och sen följde jag Brunnsviken söderut mot Haga tills jag kom till Frösundavik där jag vek av hemåt. Klockan stannade på 25 km strax innan jag nådde porten, helt perfekt.

Kroppen kändes mer mörbultad efteråt än jag hade förväntat mig, men det är väl Extremens fel kan jag tänka mig. Summeringen av passet lyder 25 km @ 5:40 med 156 bpm (79%) snittpuls.
I morgon får jag försöka skrapa ihop 30-35 km för att nå veckomålet, jag undrar vad jag ska hitta på för kul runda då…

Höjdprofilen för dagens pass
Annons
kommentarer
  1. funrun skriver:

    det är både och. Jag utgick från LU men byggde om banan i mapmyrun.

  2. MarathonMia skriver:

    Wow – städa förråd och bränna av 25k bara sådär! Jag vill också köra något längre pass framöver, kan vi inte dra ihop ett ultragäng?

  3. Snorkkis skriver:

    Verakde vara en bra runda! Och duktigt att avverka långpass på långpass!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s