Statusuppdatering

Publicerat: maj 1, 2009 i Okategoriserat

Igår tog jag tag i det hela och ringde vårdcentralen. Kände att jag verkligen vill kolla halsen så att det inte är en begynnande halsfluss eller nåt annat som kräver antibiotika. Om jag måste börja en kur så måste det göras NU så att jag hinner bli klar innan loppet.

Kvart över 9 träffade jag så läkaren. Hon tittade och lyssnade och konstaterade att det inte rörde sig om streptokocker utan om en infektion. Om jag bara tar det lugnt och sköter om mig så bör den läka ut av sig själv i god tid till loppet. Skönt att höra!

Nu får jag passa på att vila och bli frisk. Hoppas kunna ge mig ut och jogga (ogillar verkligen det ordet) lite om några dagar för att få igång benen. Just nu känns det som jag inte sprungit på flera veckor, men det är bara 3 dagar sen sist! 🙂

Hoppas alla får en riktigt solig helg!

Annons
kommentarer
  1. gullfot skriver:

    Äh, du kommer bara att ha vilat dig tokstark och löparabstinent till på lördag – shit vad bra det kommer att gå! Smart att gå till läkaren i tid. Sa du att du skulle springa fem mil? 🙂

  2. Joakim skriver:

    Vad är nästa? Lidingö Ultra, eller?

  3. Joakim skriver:

    Skall försöka låta bli att dra med mig något hem till Sverige om en vecka. Sprang omkring ett gäng muppar från Mexico på kontoret i går, åker själv till Guatemala på måndag. Det gränsar ju till Mexico..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s