På’t igen

Publicerat: maj 4, 2009 i Okategoriserat

Måndag igen, underbart. Eftersom jag är arbetsbefriad så spelar dagarna egentligen mindre roll, men helgerna är ju naturligtvis roligare då jag får vara tillsammans med min familj.

Efter att hållit upp med träningen sen förra måndagen, dvs nästan en hel vecka (!) och utan att gnälla (enligt min fru) så beslöt jag mig för att gå ner på gymet på förmiddagen.

Värmde upp på löpbandet, 2 km @ 6:00, för att sen köra det sedvanliga styrkepasset på 40 minuter och avsluta med ytterligare 2 km på löpbandet, den här gången med korta intervaller för att bara få känna känslan av att springa. Jag har saknat att springa!

Efteråt var jag riktigt nöjd och glad! Jag hoppas att jag kan springa några kortisar i veckan för att hinna få igång kroppen inför lördagens lopp. Jag är fortfarande snorig, men i övrigt inga symptom från t ex halsen, så det borde gå.

Annons
kommentarer
 1. Snorkkis skriver:

  Börjar bli spännande inför helgen nu! Verkar som att kroppen känns ok, och formen på väg?

 2. Joakim skriver:

  Jag tror det kommer gå kanon! Du har grundträningen (minst sagt), och något längre vila inför loppet än vanligtvis, men det borde funka bra.
  Kör hårt, och hoppas du har en trevlig dag i spåret på, är det lördag?

 3. Staffan skriver:

  Zebban: Du hinner blir frisk innan loppet nu på lördag det är jag övertygade om. Med lite mirakel mat/dryck så kommer du vara i bra kondition speciellt med tanke på all träning som du har kört inför loppet. Om jag inte är allt för fokuserad kanske vi syns innan/under/efter loppet :=)

  /S

 4. MarathonMia skriver:

  Du hinner fräsa loss allt innan lördag. Du kommer vara i galet fin form!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s