Sitter på terrassen…

Publicerat: augusti 1, 2009 i Okategoriserat

…klockan halv elva lördag kväll. Himlen är becksvart och månen ”trekvartsfull”. Vi har nyss avslutat kvällen med några omgångar Uno och nu är det dags att knoppa. I morgon bitti bär det av till Sienna, så vi behöver all sömn vi kan få. Sömn är bristvara pga av alla j…a hundar som skäller nätterna i genom, för att på tidig morgonkvist få sällskap av traktens galande tuppar! Men jag är inte bitter…

Träningen är på väg att trappas ned. I går vilade jag helt från träning och idag fick jag ihop en bra åtta i 5:09-tempo och under 80% av maxpuls. Riktigt nöjd med det resultatet. Löpturen gick från Gavorrano ned till Ravi tur och retur. 4 km nedförsbacke och 4 km uppförsbacke, underbart! Jag älskar att springa här! Nog saknar jag flacka löpturer, men det får jag nog av resten av året. Nu är set bara att njuta.

I morgon bär det som sagt av till Sienna, så det blir vilodag. På måndag springer jag igen, för att sen vila på tisdag då vi ska till Florens. På onsdag och fredag hoppas jag hinna springa, mer om det kommer.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s