Ännu en nystart

Publicerat: maj 15, 2010 i Allmänt
Etiketter:,

Efter några nedslag hos andra bloggleverantörer så hamnade jag till slut på WordPress. Här verkar det finnas gott om verktyg och möjligheter att utvecklas om jag skulle vilja. Dessutom har de en bra app till iPhone, något som jag tyckte saknades hos Blogger.

Jag har fortfarande inte fått något svar från Google om varför de stängde mina e-post och mina bloggar, vilket jag tycker är under all kritik. Det jag mest saknar med bloggarna är historiken och alla kommentarer. Att börja om på en ny blogg är ju i sig inga problem.
E-postkontot de stängde var mitt primära privata, vilket kan ställa till det, särskilt som man inte får ett meddelande när man mailar till det.

Nåväl, nu är det som det är och jag orkar inte bry mig. Google och Blogger verkar inte vara intresserade av att hålla hög servicenivå, så jag får välja en annan leverantör helt enkelt.

Hoppas mina gamla läsare hittar hit och även att nya läsare finner bloggen läsvärd.
Välkomna!

Annons
kommentarer
  1. Frykenmo skriver:

    Trevligt, nu har jag hittat hit…
    Ha det gott..Frykenmo

  2. Dunceor skriver:

    Jag reagera också på att din blogg var borta. Dåligt faktiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s