På tur

Publicerat: september 22, 2010 i Allmänt, Lopp, Träning

I morse kravlade jag mig ur sängen kl 4:50 för att en halvtimme senare ta bilen till Arlanda. Målet för dagen är Oslo, men jag stannar inte natten utan åker hem 18:30. Ingen träning idag och förmodligen inte torsdag eller fredag heller, då två kollegor från UK är på besök då.

Det känns som jag inte har tränat på veckor. Tack vare formtoppningen så har träningsvolymen sjunkit kraftigt fram till lördagens lopp. Pga att jag bröt redan vid 50 km så känns det som det fortfarande finns en massa spring som vill ut. Kroppen var ju beredd på 100 km!

I måndags lunchade jag med Andreas och vi pratade naturligtvis mycket om loppet och framförallt om Annas fantastiska bedrift.

Planen för mig framöver är primärt att hitta en lösning på knäproblemen. Vad gäller nästa mål så är siktet enbart inställt på TEC. Jag hoppar över SUM i år, mest pga tidsbrist, men även för att komma i gång med träningen inför TEC tidigare.

Om jag ska bli behandlad för löparknä så är det nu det måste ske, medan det finns tid för eventuell vila. Helst vill jag nog operera, då jag hört från flera som gjort det att det löst problemet och varit både enkelt och inneburit kort rehab.

Det skulle vara så oerhört skönt att kunna lita på kroppen och inte behöva oroa mig för huruvida knäna ska stoppa min framfart. Jag har lagt ner en massa tid på träning inför både GAX, TEC och U100, för att sen få bryta. Det är rejält demoraliserande må ni tro!

Nåväl, nu blickar jag framåt till en höst och vinter fylld av träning. I april ska jag vara i mitt livs form, för då jävlar ska jag en gång för alla krossa den där förbaskade distansen 100 miles!!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s