Ledbruten

Publicerat: september 25, 2010 i Allmänt, Gnäll och ursäkter, Träning

En vecka utan någon som helst träning, utan bara massa jobb. Ovanligt för mig att sätta jobbet i första rummet, jag brukar alltid få in träning, men den här veckan har det bl.a. varit kvartalsavslut.

Idag var det iaf dags för kickoff med Alicias klass, så klockan 10 samlades barn och föräldrar i Sollentuna Rackethall. Där delades vi upp i grupper och sen var det innebandy, pingis och badminton i två timmar, med paus för lite korv och vila.
Jag har alltid skytt all form av aktivitet som innebär koordination mellan boll och hand/fot, vilket gör att jag suger på allt som detta inkluderar. Trots det gav jag mitt bästa och hade jättekul. Vi vuxna blev kanske lite för tävlingsinriktade ibland och fick skärpa oss ibland för att släppa fram barnen.

Det tog inte lång tid innan jag kände i musklerna att detta inte var något jag brukade göra. Mina lår- och rumpmuskler blev riktigt trötta och jag misstänker att jag kommer ha rejäl träningsvärk i morgon.

Andreas skickade mitt nya program i veckan och efter att ha tittat på det var jag tvungen att ringa Andreas och fråga om jag gjort honom något. Det innehåller nästan ingen löpning alls!!! Jag är ju astaggad att sätta igång med träningen, men enligt Andreas så ska jag ta det lugnt och bygga upp träningen långsamt de kommande tre veckorna.
Iofs passar det mitt hektiska schema framöver, jag har en massa resor planerade till mitten av oktober, men ändå.

Nåväl, tids nog kommer jag nog få så jag tiger. Jag har gett Andreas fria tyglar och efterfrågat mer träning, så det kommer. Då kommer jag nog längta efter vila som denna.

I eftermiddag kanske jag ger mig ut och springer en liten stund, eller så spar jag det till i morgon. Vi får se…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s