Start spreading the news…

Publicerat: september 18, 2011 i Allmänt, Träning

…I’m leaving tomorrow! Jepp, i morgon bitti bär det av till New York för 6 dagars semester tillsammans med Janica. Resfebern har ännu inte satt in på allvar, men vi är förväntansfulla till max. Det är ju en hel del som måste ordnas då vi lämnar dottern hemma tillsammans med mormor.

Lite av träningsvärken från förra söndagen sitter faktiskt fortfarande kvar, men mest i form av stelhet. Trots det så har veckans träning flutit på ganska bra, bortsett från måndagens pass som blev lite extra smärtsamt, speciellt efteråt.

Veckans träning har sett ut som följer:

Måndag 13 km distans @ 5:40
Torsdag 12 km distans @ 5:30
Fredag 10 km lätt distans @ 5:45
Söndag 16 km distans @ 5:40

En lätt vecka med andra ord, men så är september något av en vilomånad för mig. dels pga att jag reser ganska mycket, men även för att det i princip är enda chansen till vila på hela året. Nästa vecka lär det inte bli mer än kanske två löppass i NYC, mer kommer inte finnas varken tid eller ork för. Vi bor granne med central Park, så det är ett måste att få till åtminstone en runda där. Vi får väl se hur det blir 🙂

Jag är ju barnsligt förtjust i m&m peanut butter, så ett eller flera besök i deras butik lär det bli.

 

 

Annons
kommentarer
  1. coyntha skriver:

    Ja, du måste springa i Central Park!!
    Ha det så bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s