Allt på en gång

Publicerat: december 16, 2011 i Allmänt, Gnäll och ursäkter

Magvärken mattade så småningom av och jag hoppades kunna sätta igång med träningen så smått i början av veckan, men så vaknade jag tisdag morgon med ont i halsen. Naturligtvis! Så snart jag drar ned på träningen så hopar sig bacillerna omedelbart! Jag körde ned till Skövde under dagen och tog med mig träningskläder för ett besök på hotellets gym, men av det blev inget då jag kände mig hängig och halsen långt ifrån bra. Onsdag morgon var halsen ännu mer tjock, så det var bara att acceptera att träningen får vänta ett tag till. Nu har det övergått mer till rinnsnuva och lite mindre halsont, men träning känns fortfarande en bit bort. Kanske kan jag testa i helgen, vi får väl se.

Vad magvärken beror på vet jag fortfarande inte, men jag misstänker bråck på magmunnen, något som både min syster och mor lider av. Googlade lite på det och upptäckte att ca 40% av svenskarna drabbas mer eller mindre av detta problem. Man kan medicinera eller, i allt mer sällsynta fall, operera.

Det blir till att hitta sätt att undvika problem när det är dags att springa lopp. En tanke är att gå över till gel och vatten under nästa lopp, för att se hur det fungerar. Ska göra ett försök under träning framöver.

Idag ska jag ut och köpa gran, så det blir lite mer julstämning hemma. Grandoften är pricken över i:et tycker jag.

Önskar alla en riktigt trevlig fredag och helg!

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s