Snorigt

Publicerat: mars 7, 2012 i Okategoriserade

Vaknade med ont i halsen och täppt i näsan igår, så gårdagens lätta distanspass fick stryka på foten. Att vila en dag efter en 110 km vecka är ju helt ok och stör knappast något, tvärtom. Kroppen kändes dock fräsch, så det hade samtidigt varit gött att ge sig ut i solskenet.

Nåväl, det får vänta nån dag till. I dag är det planerad vila och det tänker jag anamma. Kanske gör jag ett pass styrka, men inget som kan äventyra träningen på något sätt, det är det inte värt. Vaknade med rejält ont i halsen i natt, så jag kanske tar ett läkarbesök. Jag vill inte gå med t ex streptokocker!

Idag är det mindre än 40 dagar kvar till TEC och snart, om inte redan, är gränsen nådd för vad jag kan tillgodoräkna mig rent träningsmässigt. Två veckor innan TEC kommer jag trappa ned, så det är inte mycket att spela på nu. Känner mig mer taggad nu än tidigare, kanske mest för att träningen flutit på bra på sistone.

Håll gärna tummarna för att jag blir av med den här förkylningen snabbt. 🙂

 

Annons
kommentarer
  1. Peter N skriver:

    Här hålls det tummar! Finns inget värre än att se träningen rinna mellan fingrarna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s