Mindre än två dagar…

Publicerat: april 12, 2012 i Allmänt, Gnäll och ursäkter, TEC, Träning

…återstår till starten och jag börjar verkligen känna av det. Förväntansfull, nervös och stressad är jag på samma gång. Inte hela tiden, utan det kommer i vågor. Plötsligt kan jag slås av tvivlet över mitt val av vätska och hur jag ska bära med mig den. ”Vad är optimalt, flaska eller rygga?”, ”Ska jag börja med HEED eller Perpetuem?” osv.

Det gick ju hyfsat i fjol, så varför ändra på upplägget? Jag har ju haft problem med magen under mina senaste två lopp, men de har båda varit 24-timmars och det kan ha spelat in. Monotonin och kanske framförallt värmen, mest i Skövde men även Bislett i viss mån, kan ha spelat in. Jag vill hursomhelst inte få problem igen och tvingas gå, utan vill kunna välja själv när jag ska gå. Det är med allt detta i tankarna som jag försöker reda ut hur jag ska lägga upp loppet. Jag tar med mig allt jag har och anpassar mig under loppet helt enkelt, vad sägs om det?

Just nu är det  vädret som ”bekymrar” mig mest, men det kanske är för att jag inte har kontroll över den biten. Resten har jag ju åtminstone mer eller mindre kontroll över. Än en gång går jag efter devisen att ha med mig allt så är jag förberedd på allt.

Jag ha fått låna en JOBO-kamera (tänk GoPro men enklare) som jag ska ha med mig ut under några varv. Dessutom har jag min Kodak PlaySport som jag åxå tänker filma med. Annas kille Krille har en GoPro som jag bett honom ta med, Andreas har en ny kamera som han tänkt fota med och även Magnus ska filma och fota. Förhoppningen är att vi samlar allt material efteråt och får ihop något roligt som vi kan dela med oss av. Vi får se vad det blir av det.

På lunchen gav jag och Alicia oss ut och tog en sväng runt området, jag joggandes och hon cyklandes. Termometern stod på 8C, men väl ute så duggregnade det och var kallt. Målet var 30 minuters jogg, men det kortade jag av lite när regnet tilltog och passet slutade på 26 minuter. Skönt att komma ut lite, men ännu skönare att komma hem.

Nu är det dags att vila sig i form!

Årets kortaste runda?

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s