Fyra dagar…

Publicerat: april 10, 2012 i Allmänt, TEC, Träning

…kvar till starten på TEC. Jag är fortfarande inte helt fri från ”skräpet” i svalget och i går blev jag återigen täppt i näsan. Det vill inte ge med sig verkar det som. Hursomhelst är det ingen showstopper, utan jag kör på. Skulle kollat vilopulsen i morse, men det glömde jag naturligtvis, så det får bli i morgon.

I söndags fick jag till ett bra intervallpass på bandet, närmare bestämt 5x 1000 meter med 3 minuters vila. Stark känsla i kroppen, pulsen var jämn och på en bra nivå. Även gårdagens distanspass flöt på riktigt fint, med hyggligt tempo och ovanligt låg puls. Passet kändes lite tyngre än siffrorna visade, så det blev lite av en överraskning när jag såg resultatet efteråt.

Resten av veckan bli ganska lugn. Det som återstår är ett fartlekspass på onsdag och en kortare jogg på torsdag. Idag tänker jag köra cirkelträning på gymet, det kan behövas efter helgens mat- och godisfrossande. 🙂

Min målgång på TEC 2011. Det var ganska folktomt och kändes som jag var typ sist i mål, men det kvittade. Känslan var obeskrivlig!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s