Nytt smultronställe

Publicerat: maj 8, 2012 i Okategoriserade

20120508-125639.jpg

Medan Alicia tränade friidrott på Danderydsvallen i går kväll passade jag på att utforska närområdet en smula. Kollade kartan innan vi åkte och såg ett stort skogsområde på andra sidan E18, så jag sprang dit och hittade en skylt (bilden) samt en karta över alla motionsslingor, bingo! Jag hade 14 km distans att avklara, så jag valde 10an (grön) och gav mig av. Slingan var härligt kuperad och underlaget bestod mest av välpreparerad motionsstig, vilket var enkelt att springa på.
Det var underbart att springa på ett helt nytt ställe och inte ha en aning om vad som väntade. Jag lät benen ”sköta snacket” och det flöt på fint. Enda smolket var en jättelång backe på slutet av spåret. Den kom när jag hade minst kräm kvar och jag fick kämpa rejält för att komma upp. Både vader och lår skrek av syra, men jag klarade hela backen utan att behöva gå. Den backen satt kvar i benen ett tag efteråt kan jag lova.
Hittade så småningom tillbaka till Danderydsvallen och kunde konstatera att jag lyckats hålla mitt måltempo och överlevt. Det blir ett besök även nästa vecka!

Annons
kommentarer
  1. Boel skriver:

    Samma skog som gällde för skidutflykterna på 60-talet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s