Lata dagar i Italien

Publicerat: juli 24, 2012 i Okategoriserade

Nu är det bara några dagar kvar på vår semester i Gavorrano och det känns inte så lite vemodigt att behöva ge sig av. Första två veckorna hade vi fint väder, så det blev mest strandliv. Med en vecka kvar skar sig dottern i knät på en mussla och fick sy tre stygn samt en antibiotikakur på fem dagar, vilket avslutade hennes badande helt. trist, men tur att det hände i slutet av vistelsen. Vädret de semaste dagarna har varit mulet med regnstänk, så vi har fått hitta på lite annat. Dels har vi varit i Volterra och bl a besökt tortyrmuséet där. Idag blev det den lilla söta staden Montalcino som erbjöd vackra omgivningar.

 I år bilade vi ned, vilket i sig var en roligt upplevelse. Första dagen körde vi till Malmö. Dag två körde vi till München, vilket tog drygt 13 timmar pga vägarbeten och regnstormar. Vi kom fram ganska sent, så det blev att sova nästan direkt. Jag var helt slut! Sista dagen var den bästa, för då åkte vi genom Österrike och Brennerpasset, bland det vackraste landskap jag sett. Ser fram emot hemresan.

Träningen har gått så där kan man säga. Jag har varit ute och sprungit några gånger och även tränat styrka, men högst sporadiskt. Jag har helt enkelt inte orkat släpa mig ur sängen tidigt på morgonen för att hinna springa, utan har hellre tagit det lugnt och njutit av semestern. Å ena sidan har det känts fantastiskt skönt, men samtidigt har jag haft väldig ångest och haft skuldkänslor. Jag får ta igen det när jag kommer hem helt enkelt. Eftersom jag inte tränar inför något lopp så känns det som det kvittar.

På torsdag åker vi till Venedig och stannar en natt innan vi styr kosan norrut mot staden Lauterbach, det ska bli lite roligt åxå.

Bild 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s