NYC

Publicerat: augusti 8, 2012 i Allmänt
Etiketter:,

Vid 15-tiden igår (måndag) kom vi så äntligen fram till The Alex Hotel i NYC. Resan gick bra, det enda som var trist var väntan till passkontrollen när vi landat. Vi fick vänta nästan 1,5 timmar i kön.

Efter att vi packat upp och gjort oss hemmastadda på rummet tog vi en sväng på stan, letade rätt på lite förnödenheter och när det blev dags att äta så köpte vi med oss asiatiskt från Lychee House, en restaurang jag hittat på Trip Advisor. Vi var helt slut framåt 22-tiden (4 svensk tid) och nästan varit uppe 24 timmar, så vi somnade ovaggade.

Idag blev det en dag på stan, mestadels i SoHo och Midtown. En del shopping, men inte hysteriskt utan mer avslappnat än vid tidigare besök. Vi är primärt här för att njuta! Det är väldigt lätt att shoppingen spårar ur när man ser de låga priserna på mycket. Löparskor kostar ju t ex hälften mot i Sverige, jeans från Levis är snudd på gratis om man väljer ”standardmodeller”, smink o dyl är också väldigt prisvärt.

20120807-194253.jpg

Hittade ett par sjukt snygga New Balance MR1400 för bara 700 kr!

Nu ska vi gå ut och äta middag och fortsätta att njuta av NYC…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s