Back-to-back långpass: dagen efter

Publicerat: mars 26, 2009 i Okategoriserat

Ett kort inlägg för att berätta att mina ben känns hur fräscha som helst idag, trots två dagar med förhållandevis långa pass. Det finns en liten antydan till träningsvärk , men definitivt inget som stör.

Den stelhet jag ibland känner dagen efter mina vanliga långpass lyser med sin frånvaro. En anledning kan vara att jag duschade benen med kallt vatten i några minuter efter gårdagens pass. Det gör jag oftast efter lite mer krävande långpass och det brukar fungera. Enligt uppgift så kan man halvera återhämtningstiden på det sättet och det känns som det fungerar.

Kanske beror det även på att jag tog det ganska lugnt på båda passen? Vem vet. Nästa vecka är det dags att testa igen, då får vi se om resultatet är detsamma.

Låt det nu töa ordentligt så att Ursvik Extreme blir löpvänlig till nästa vecka, jag längtar så efter den slingan!

Annons
kommentarer
  1. MarathonMia skriver:

    Det är inte normalt att LÄNGTA till 15 km Extreme. Du e knasig 🙂

  2. Marathonmia skriver:

    okej – då längtar jag också… i alla fall till det löparvädret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s