Kuperat pass i värmen

Publicerat: maj 20, 2010 i Träning

Hetsätning straffar sig.
Igår onsdag vilade jag från löpningen, men hann med sit ups och armhävningar innan middagen, iaf nästan. Just armhävningarna gjorde jag när jag börjat äta. Slängde in en tugga i munnen, gick till vardgsrummet och gjorde dem, sen tillbax och tog en ny tugga innan det var dags för nästa set.

Efter att av någon outgrundlig anledning slängt i mig middagen utan att ha tuggat nämnvärt så kom magknipen som ett brev på Posten. Trots det fick jag i mig den hett efterlängtade pajen till fikat, vilket naturligtvis inte gjorde magen gladare, men mig. Soffläge intogs och samarin inmundigades, men det hjälpte föga.
Natten blev lite orolig naturligtvis.

I morse var magen inte riktigt med, men inte lika djävlig som i går. Gick ned till Apoteket och köpte Gaviscon på förmiddagen. Det lugnade lite.

Dagens träning
På lunchen beslöt jag mig för att springa i Lill-Jansskogen och Fiskartorpet. Var lite orolig för vad magen skulle säga om det, men det gick över förväntan. Passet som sådant var lyckat och känslan helt ok. Det är fortfarande ovant att springa i värmen, men det ger sig med tiden.

Fick ihop drygt 9 km i 5:15-tempo och 163 bpm (82%). Tog inte ut mig, emn värmen kändes som sagt.

Efter jobbet är det dags för en promenad med frun medan dottern cyklar. Vi skulle egentligen tagit em gå/joggrunda, men min fru fick ont i höften igår, så vi får nog vänta med det. Vi får se.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s