Det tar sig

Publicerat: juli 19, 2010 i Allmänt, Träning

Gavorrano, Italien

Vi har nu varit i Italien i över en vecka och även om mest tid spenderats på vår favoritstrand i Castiglione della Piscaia, så har vi dels tagit en tur till Pisa och även spenderat en dag i Florens. Idag var vi på vattenparken Aqua Village hela dagen, vilket var fantastiskt roligt, speciellt för Alicia.

Det märks att jag har acklimatiserat mig ganska hyggligt vad gäller värmen. Löpningen i går visade iaf tecken på det. Som vanligt var jag ur sängen strax före sju och efter ett glas juice och påklädnad så var jag iväg. Återigen bar det av ned till Ravi och tillbax, det blir lixom lagom att ta en mil på morgonen. Skippade att stanna och stretcha, utan sparade det till efteråt.
Passet flöt på bra och även om jag fick ta ett par korta gåpauser under de allra brantaste partierna så kändes det helt ok. Siktade på att snitt under 75% av HRmax och lyckades ypperligt.
Passet summerades till 10 km @ 5:33 med 149 bpm (74%), vilket är ”bäst” hittills. Skillnaden i tempo mellan nedför och uppför visade sig inte vara dramatiskt stor som jag först trott. Dels beror det nog på att jag är ouppvärmd och seg i början, men även på att jag är ganska stark uppför när jag väl värmt upp.

I morgon får vi se var turen bär. Nu är det iaf dags att laga mat och ta en kall öl!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s