Ofrivillig vila

Publicerat: juli 21, 2010 i Gnäll och ursäkter

Pga av skällande hundar (alla i byn har tamejfaan hundar, gärna i stora burar/inhängnader) och påföljande skällande hussar så sov jag högst sporadiskt inatt. Låg och vände och vred mig i den alldeles för hårda sängen. När det var dags att gå upp för att komma ut och springa så var jag helt slut. Jag valde istället att ligga kvar en timme och slumra. När jag väl gick upp så var jag stel och öm i ryggslutet av allt snurrande på natten, så det blev ingen annan träning idag heller tyvärr. Nåja, det är ju semester, eller hur?
Tar igen löpningen torsdag och fredag istället. Prehab och styrka likaså. Bättre att bli hel i ryggen först.

Annons
kommentarer
 1. Robban skriver:

  Tjenare Sebastian.
  Har läst en del inlägg på din blogg och är grymt imponerad av din målmedvetenhet och envishet. Jag är övertygad om att du klarar målet/målen du satt upp.
  Kul att ha läst och läsa utvecklingen.
  Jag hoppas verkligen att din träning blev störd av ett ofrivilligt samtal från Florens.

  Många lyckönskningar.
  //Robban

  • zebban skriver:

   Tjena Robban!
   Kul att du hittade hit. Du väckte som sagt mig precis när jag lyckats somna 🙂
   Det är ju både varmt och många saker som stör här (skällande hundar, bilar etc) så ibland är det som förgjort att somna, hur trött man än är.

 2. MarathonMia skriver:

  Jag tycker ofta att hårda sängar och semesterrutiner gör det svårt att få in löpningen. Hemma i Sverige tar det fram till kvällskvisten innan ryggslutet känns okej – då kan man kuta, men utomlands är det ju så förbenat varmt då. Fokus semester är ju inte dumt – utan rätt vettigt!

  • zebban skriver:

   Kan bara hålla med. Vi hyr en gammal lägenhet med gamla möbler. Sängarna är stenhårda, vilket resulterar i stela ryggar.
   Det går nästan bara att springa innan typ kl 9, sen blir det för varmt (iaf för mig). Jag skulle iofs kunna springa på kvällen, men då har jag annat för mig. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s