Vila suger

Publicerat: augusti 21, 2010 i Allmänt, Gnäll och ursäkter

Lördag eftermiddag och jag sitter på Vällingby Ridcenter medan min dotter Alicia rider. Högerfoten har fått vila sen i onsdags och tidvis har det känts helt ok, men så kommer det tillbaka igen. Högst irriterande.
Jag har smörjt in det område som smärtar med Voltaren-gel, men det verkar som vaniljkräm hade gjort lika mycket nytta. Jag behöver nog rejälare grejer!

Morgondagens långpass är helt klart i fara. Chanserna ser små ut just nu. När jag kommer hem ska jag snöra på mig löparskorna och se hur det känns att ta några ”skutt”. Vi får väl se. Annars blir det som sagt mer vila helt enkelt, inget mer med det… 

Avslutar med en bild tagen från den fiskebåt jag var ute med i torsdags kväll. Jag var på en aktivitet i Farum i Danmark och vi avslutade med fiske i Öresund. Det var magiskt att se solen gå ned medan man koncentrerade sig på att fiska! Slog nästan löpning för en sekund 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s