Då börjar vi igen då

Publicerat: september 27, 2010 i Allmänt, Träning

Måndag kväll och jag sitter på ett hotellrum i Lund. I morgon bitti ska jag stå på en mässa här, så jag fick helt enkelt flyga ner idag och sova över. När jag kom hit i eftermiddags så installerade jag mig och jobbade en stund innan jag bytte om och gav mig ut på det första passet i det nya träningsschemat. 30 minuter löpning känns lite fånigt, men jag är ju trogen mitt schema, så det är bara att ”bita ihop”.

Eftersom jag inte hittar så bra i Lund och dessutom bor i utkanten, så tog jag kartan i min iPhone till hjälp för att hitta en vettig rutt för dagens korta utflykt. Hittade på så sätt en bra runda så att jag enkelt kunde springa tur och retur. Sprang helt enkelt 15 minuter och vände sen tillbaka.
Efteråt gjorde jag sit-ups och armhävningar på rummet, mest för att det skulle kännas som ett riktigt träningspass.

Resten av veckan ser ganska lugn ut. Alternativ träning på onsdag och en halvtimmes löpning på fredag. På torsdag kväll flyger jag och Janica till London med tre andra par, en riktig vuxenweekend! Jag packar naturligtvis träningskläderna och siktar på åtminstone en runda i Hyde Park.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s