Lite vila

Publicerat: oktober 29, 2010 i Okategoriserade

Sitter än en gång på Arlanda och väntar på mitt flyg. Den här gången bär det av till Malmö för att medverka på en mässa. Lite intressant ska det bli då den är förlagd till Turning Torso, HSBs skrytbygge som står där i västra hamnen, som en vriden fallossymbol för en tjänstemans hybris.
Efter söndagens ”långpass” var det i måndags dags för ett lätt kuperat distanspass om 8 km där målet var att ligga under 150 bpm, så det blev en runda till Haga och tillbaka på eftermiddagen. Pulsmätningen fick lite spatt, men i det stora hela så lyckades jag hålla pulsen nere.

I tisdags blev det ett mycket kort intervallpass, närmare bestämt 2x 1000 m. Tanken med det passet är att det ska vara en mjukstart och varje vecka ska det läggas till en intervall. Värmde upp tio minuter och sprang sen första intervallen i 4:40- tempo följt av 3 minuters ståvila och sen sprang jag nästa intervall i 4:40-tempo, för att sen ge mig tillbaka till kontoret.

I onsdags började jag morgonen med min prehabövningar och magträning innan frukost. Efter att ha skjutsat min dotter till skolan gav jag mig ut på ett distanspass runt Brunnsviken. 12 km i lugnt tempo för att hålla pulsen under 150 bpm. Gillar egentligen inte de passen, men de ska väl lära mig att ta det lugnare på distanspassen.

Pulsmätningen fick återigen spatt, men efter att ha doppat pulsbältet i viken samt spänt åt det extra så blev det bättre.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s