Bruten tå?

Publicerat: november 9, 2010 i Allmänt, Gnäll och ursäkter, Träning

I går kväll lyckades jag med konststycket att slå ned tvättkorgslocket, en träskiva vägandes 7 hg, så det landade med kanten på vänster ”långtå”. Jag tjöt som en stucken gris! Ni som nån gång sparkat in i något vet att smärtan lixom aldrig vill ta slut och det var fallet i går också. Det gjorde så in i hel…e ont! När väl den initiala smärtan lagt sig efter ca 10 minuter så kom bultandet. Najs!

Jag vaknade ett flertal gånger i natt av att det bultade och värkte och det var inte bättre i morse när jag steg ur sängen, så dagens 12 km distanspass är definitivt hotat. Tur att jag har ”vilovecka”.

Mördarlocket

Vad ska jag då träna istället? En timme på motionscykeln eller kanske crosstrainern? Kombinera med rodd? Styrka gjorde jag igår, men lite kanske jag klämmer in om jag ska gå ned till gymet. Nåja, det visar sig väl när jag fått arslet ur vagnen och kommit dit.

Annons
kommentarer
 1. Krille skriver:

  Du måste vara lite mer försiktig Zeb! 🙂

  Mitt förslag är att du hoppar över löpningen och kör 45 på crosstrainern och direkt på det 15-20 min rodd. Kör utan att använda armarna på crosstrainern. Riktigt bra träning och framförallt, skonsamt för kroppen. På rodden, gör inte det vanliga misstaget som folk gör och kör på 10, utan kör på 4-5. Blir mer likt riktig rodd på så sätt.

  Kör hårt!

  • zebban skriver:

   Tack för tipset Krille! Jag hann ju tyvärr ner till gymet innan jag läst ditt svar, men nästa gång ska jag använda det upplägget. Just rodd måste jag börja lägga in i träningen kontinuerligt.
   Om jag kan få ett ens lika sjukt tränad kropp som du så vore jag nöjd 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s