Se till att synas i mörkret!

Publicerat: november 29, 2010 i Utrustning

Nu har ju vintermörkret verkligen lagt sig om kvällarna. Nog för att snön hjälper till att ”lysa upp” lite, men det hjälper ju knappast mycket.

Dagens tips, som jag nämnt några gånger tidigare, är att göra ett besök på RoadID där man bl.a. kan köpa finurliga namnbrickor att sätta på skosnörena, runt handleden eller fotleden. Om olyckan är framme kan dessa rädda ditt liv och göra så dina nära och kära vet vad som hänt dig.

 

Road ID har även många andra smarta saker i sortimentet. Själv har jag investerat i deras skosnören med invävd reflex, de är grymma i mörkret! Dessutom har jag en namnbricka på tre par skor, samt ett armband som jag kan använda när jag inte har löparskor på mig.

 

Så surfa över till Road ID genast och beställ, det kan bli en billig livförsäkring!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s