Vila

Publicerat: december 2, 2010 i Allmänt, Gnäll och ursäkter

Eftersom smärtan i magen inte ville ge med sig och ändrade karaktär så tvingade Janica mig att uppsöka läkaren,  hon tröttnade på mitt gnäll. Smärtan sitter mellan magsäcken och tarmarna, något diffust. Det gör t.ex. ont när jag ätit, ställer mig upp efter att ha suttit och när jag går.

Läkaren klämde och kände på magen för att sen skicka mig sen för provtagning. Blod, kiss och bajs får jag lämna. Toppen. Läkaren misstänkte infektion, eftersom jag i övrigt mår ypperligt och alla kroppsfunktioner verkar vara normala.

Önskar att jag hade ont i något normalt, typ foten eller benet. Då vet man lixom vad som ska göras. Magont tar över och det är svårt att fungera normalt, lite som huvudvärk. Man blir lätt inbunden.

Nu är det bara att vänta på vad proverna säger. Det får bli till att vila helt enkelt, inte fel det heller, eller?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s