Sista passet

Publicerat: maj 26, 2011 i Allmänt, Stockholm Marathon, Träning, Utrustning

Så var då det sista passet inför Stockholm Marathon avklarat. Än en gång bestod det av intervaller enligt tidigare upplägg, men med färre intervaller. Värmde upp drygt två kilometer och betade sen av fyra intervaller med tre minuters vila emellan. Det kändes lättare idag och tempot verifierade känslan. Jag snittade ca 15 sekunder snabbare än tidigare. Vet inte om det var min nya, snygga t-shirt med Barncancerfonden på som gjorde det, men kanske. Förmodligen är jag precis så uppladdad som jag ska vara nu, därav den lite lättare känslan.

Efter att jag hämtat Alicia så gav vi oss ut på ännu en liten löprunda för att vänja henne vid att springa kontinuerligt i två kilometer. Hon gör ju som de flesta barn gör när de springer och leker, dvs sprintar och vilar. Nu ska hon lära sig att springa kontinuerligt en längre distans och det krävs övning. Att hon dessutom har astma gör ju inte saken lättare. Löprundan gick iallafall fint och hon sprang sina två kilometer. Lite mer gnäll än i förrgår, men å andra sidan gick det lite snabbare idag.

Väl hemma igen körde jag mitt halvtimme långa (korta?) prehab- och styrkeprogram innan det var dags att sätta i gång med middagen.

En vilodag kvar innan maran. Min förhoppning är att formen är toppad tills dess. Jag har fortfarande (!) träningsvärk från måndagens kettlebellpass, helt otroligt! Hoppas verkligen att det försvinner till i morgon!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s