Midsommarafton

Publicerat: juni 24, 2011 i Allmänt

20110624-111321.jpg

Idag gäller total vila och fokus på att njuta av en midsommar med familjen. God mat och dryck står på schemat, det ska bli riktigt mysigt.

Botten till Pavlovatårtan förberedde jag redan innan frukost och har gått och suktat sen dess. Jag kan nog äta hur mycket pavlova som helst!

Nästa vecka kommer mitt nya schema från Andreas, det ska bli intressant att se vad det innebär. Största ”utmaningen” för Andreas var att få in mina tre veckor i Italien på nåt vettigt sätt, då jag inte kommer träna lika strukturerat. Målet är att komma ut 60-90 minuter ungefär varannan morgon, vilket begränsar Andreas möjligheter när han lägger upp programmet. Jag kommer inte springa några långpass alls, det har jag varken tid eller lust med.

Nu är det snart dags för sill och potatis!

Glad midsommar till er alla!

Annons
kommentarer
  1. coyntha skriver:

    Du gör helt rätt! Njut av dagen!
    Ja, det gick bra. Jag sprang i alla fall trots att jag fick mjölksyra direkt!
    Nu ska jag äta massa jordgubbar och sill.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s