Kort långt

Publicerat: juni 26, 2011 i Allmänt, Träning

Midsommardagen blev en slö historia. Jag var inte alls bakfull på något sätt, men dagen gick i soffans tecken iallafall. Vi städade lägenheten på morgonen, åkte till McDonalds och åt lunch, handlade lite middagsmat på ICA och sen var vi hemma resten av dagen och kvällen. Tittade på film och bara slappade, riktigt skönt samtidigt.

Idag var det så dags att komma ut och springa bort lite seghet ur kroppen. När frukosten landat ordentligt i magen så gav vi oss ut. Jag och Janica sprang, medan Alicia cyklade. Med mig hade jag en 6 dl handjagare med HEED. Vi sprang längs Brunnsviken ned till Haga Forum där vi vände tillbaka hemåt. På vägen till Haga mötte vi en större grupp löpare på stigen. Trots ledarens rop om att hålla till höger så verkade de flesta ha annat i tankarna. Jag sprang först för att ”skydda” Alicia och Janica från att bli omkullsprungna, vilket var tur eftersom jag själv nästan blev påsprungen. Riktigt irriterande! På dessa smala stigar får man banne mig ha koll! Jäklar va grinig jag blev. Väl hemma vid porten pep klockan för 10 km och Janica var klar för dagen, medan jag var halvvägs. Jag gav mig av mot Brunnsvikens norra udde och sprang bort till Ålkistan där jag vände norrut och sprang genom Bergshamra. Det gick åt mer vätska än beräknat, så jag stannade på OK och fyllde på vattenflaskan och fortsatte sen mot Ulriksdal och vände sen hemåt igen.

Klockan stannade på 20 km i 6:00-tempo med 143 bpm (71%) i snittpuls, så det blev ett ganska lyckat pass trots allt. Nästa vecka börjar träningen inför nästa stora mål. Mer om det i kommande inlägg 🙂

Annons
kommentarer
  1. coyntha skriver:

    Oh jag blev nyfiken?? Vad är nästa stora mål? 😉

    • zebban skriver:

      Ska suga på den karamellen några dagar till faktiskt, anmälningen och betalningen måste hinna gå i genom innan jag kan ropa ”hej”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s