Sällskap

Publicerat: juni 27, 2011 i Allmänt, Träning

Eftersom Alicia har sommmarlov så är hon hemma med mig. Jag har ju kontoret hemma, så det fungerar ganska bra, även om hon förmodligen tycker att jag är världens tråkigaste pappa som måste jobba. Dock fick hon komma ut lite på lunchen när hon följde med mig på dagens löprunda. Jag laddade en flaska HEED och hon fick en flaska vatten i sin cykelkorg, sen gav vi oss av mot Råstasjön för 15 km distans. Jag fick hjälpa till att putta på Alicia i alla backar, men det gav å andra sidan lite extra träning. Vi stannade till vid den lilla ”styrketräningszonen” och jag stretchade mina lite stela vader innan vi fortsatte. Alicia höll låda mest hela tiden och jag glömde helt bort att tänka på hur det kändes eller hur fort det gick, vilket bara var positivt. Vaderna var som sagt stela, men det släppte efter ca 4-5 kilometer. Vi rundade Råstasjön och sprang över till Lötsjön och rundade den. Efter det gjorde vi ytterligare ett varv runt båda sjöarna för att avsluta med ett halvt varv runt Råstasjön innan det var dags att ge oss av hemåt.

Alicia klarade utflykten galant, trots att termometern kröp uppåt 25-26 grader och jag inte lät henne vila mer än absolut nödvändigt. Korta stopp för att dricka eller få knott ur ögonen tolererades, men inte mycket mer. Summan av dagens pass blev 15 km @ 5:35 med 146 bpm (78%) snittpuls, ett helt ok resultat. Alicia belönades för sitt sällskap med glass på eftermiddagen!

Innan middagen hann jag med en halvtimmes styrketräning, på den tiden hinner jag med det viktigaste för att underhålla och behålla en jämnt tränad kropp. I morgon är det dags för intervaller och förhoppningen är att även hinna klämma in ett pass kettlebell. Återstår att se hur det går.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s