Strandliv

Publicerat: juli 14, 2011 i Allmänt, Träning

20110714-110937.jpg

Idag är vi tillbaka på stranden. Den har dock förändrats rejält sen i förrgår pga hårda vindar under natten. Vågorna har slagit upp långt på stranden och kapat 4-5 meter av den. Idag är det dessutom höga vågor, vilket resulterat i röd flagg.

Strax innan 7 i morse gav jag mig ut på en löprunda. Nedför i drygt 3 km, sen blandat uppför och nedför ytterligare 3 km innan jag vände tillbaka samma väg. Fick ta några korta gåpauser där det var som brantast, men i övrigt flöt det på ganska fint. Stappligt och stelt de första kilometerna, men det släppte till slut. Sängen vi sover i är stenhård, så ryggen mår lagom bra när jag går upp.

Höjdprofilen från dagens pass

Det blev 12 km @ 5:39 med 150 bpm (75%) snittpuls. Än en gång bättre än det kändes.

Nu blir det sol och bad för hel slanten!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s