Jubileum

Publicerat: juli 20, 2011 i Allmänt, Träning

Idag firar jag 15 år med min Janica, därför beslöt jag mig för att börja dagen med ett lite längre distanspass, närmare bestämt 15 km.

Vaknade strax inna 7, men hade inte bråttom ut då jag visste att det var lite svalare idag. Det regnade i natt och värmen skulle dröja lite extra. Kvart över 7 kom jag iväg och valde att springa till den byn jag bara sett på håll tidigare, Caldana, som ligger några kilometer från Ravi som jag passerar nästan var gång jag springer här.

Kroppen kändes hyfsat alert och jag hade ganska bra tempo nedför, utan att överdriva. Valde snarare att hålla tillbaka lite för att verkligen hushålla med krafterna om jag nu skulle förlänga passet. Eftersom jag springer på fastande mage så måste jag lära mig vad kroppen klarar av. Jag har ingen lust att ”bonka” det första jag gör på morgonen, därför tar jag det ganska lugnt. Skulle krafterna tryta blir det en lång och brant promenad hem, inte kul alls.

Temperaturen var behaglig, på gränsen till kallt i början, och det blåste en del på högre höjd. När solen tittade fram blev det lite skönare och jag sökte mig till solen snarare än skuggan idag, vilket är ovanligt. Strax innan jag kom fram till Caldana visade klockan 7,5 km och jag vände hemåt igen. Hemfärden gick utan problem och jag höll uppe tempot utan att ta ut mig. Tog inga gåpauser utan sänkte tempot rejält när det var som brantast.

Dagens resultat blev 15 km @ 5:35 med 152 bpm (76%) snittpuls, vilket får anses vara ett bra resultat.

Efter frukost bar det av till Sienna för en dagsutflykt. Där övertalade jag tjejerna att äta lunch på McDonalds innan vi begav oss ut på parkeringsjakt i ett turisttätt Sienna. Efter att ha villat runt i drygt en timme hittade vi till slut en bra plats och kunde njuta av några timmar i vackra Sienna.

Strax ska vi dela en flaska bubbel och fira vår 15-årsdag ordentligt! Mums!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s