Trist prognos

Publicerat: augusti 21, 2011 i Allmänt, Träning

Kollade just hur vädret förväntas bli i Skövde under fredag och lördag kommande vecka och fick denna trista prognos. Nedersta stapeldiagrammet visar nederbörd och där ser man hur det ska regna som mest PRECIS när loppet går, intressant tajming va?

Det gäller att gräva fram vartenda plagg jag har och dessutom hitta mina regnkläder. Tur att jag åker bil och inte behöver bry mig hur mycket packning jag har med mig. Dessutom har jag ju världens bästa support i Magnus som hjälper mig under loppet, så jag är inte orolig. Naturligtvis föredrar jag om det inte regnar. Mycket hinner hända till på fredag, så än behöver jag inte fundera för mycket på det, men jag kommer ändå packa allt jag har för säkerhets skull.

Dagens pass bestod av 6 st 400-metersintervaller med 3 minuters vila. Rev av det passet runt Lillsjön ett stenkast från kollis. Kroppen kändes helt ok, jag var lite seg i skallen bara. Det var lunch och mitt blodsocker var nog lite lågt, vilket påverkade känslan negativt så klart. Passet gick enligt plan och det var skönt att få lite fart i benen. Intervallerna gjordes i ca 4:30-tempo, precis lagom snabbt för att inte slita på kroppen, men ändå låta benen känna på lite mer fart än normalt.

Nu blir det vila till tisdag, då absolut sista passet inför 24H görs, sen ska det vilas helt. Jag hoppas ha samma känsla i kropp och själ som jag hade inför TEC. Då fanns det energi så det räckte!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s