Vilse i Barcelona

Publicerat: oktober 11, 2011 i Träning

I onsdags kom jag ned till Barcelona innan lunch och mötte upp med mina kollegor från hela Europa på det hotell vi skulle ha vår årliga säljkonferens. Hotellet låg mellan flygplatsen och centrum, i ett ganska sömnigt och trist område. Det spelade dock mindre roll eftersom vi skulle spendera den mesta av vår tid inomhus, lyssnades på diverse produktchefer och säljchefer i 1,5 dag. Konferensen drog i gång efter lunch och först vid 19 släpptes vi ut, för att återigen samlas inför den s k Galamiddagen där diverse utmärkelser delades ut och god mat skulle inmundigas. De flesta av oss hade gått upp tidigt för att flyga till Barcelona, vissa så tidigt som kl 3, så det blev en tidig kväll.

Jag hade redan innan konferensen synkat med min engelska kollega och vi stämde träff kl 6 morgonen efter för att springa tillsammans, så jag var bara glad att komma i säng tidigt. Klockan ringde 5:50 och 10 minuter senare var vi iväg. Vi hade inte bestämt oss för någon speciell runda, utan sprang mest på måfå. Eftersom hotellet var högt trodde vi i vår enfald att vi skulle kunna se det på håll. Det visade sig stämma dåligt. Planen var att springa ca 12 km, men efter drygt 9 km insåg vi att vi inte hade en blekaste aning om var vi var. Hotellet skymdes av alla andra höga hus, så den teorin höll dåligt. Min inbyggda kompass vågade jag inte lita på och när vi kände att var helt vilse var det dags att plocka fram min iPhone. Det visade sig vara knappt 3 km till hotellet, vilket skulle ge oss de 12 km som var planerat, vilken jäkla tur! Knappt 20 minuter senare var vi tillbax vid hotellet och kunde pusta ut, det kunde ju gått mycket värre. På grund av en hel del korta stopp för att hitta rätt så blev snittempot låga 6:15, men det spelade ju mindre roll. Vi hade kul och fick till ett riktigt trevligt pass.

Min plan var att få till ett pass morgonen efter, men det blev tyvärr aldrig av, så jag fick nöja mig med att fått till ett pass i Barcelona.

Lite kringelkrokigt blev det

Ganska hygglig höjdkurva

Tog detta foto under löpturen. Spanjorer har konstig smak på sin Cola...

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s