Energiskt

Publicerat: november 3, 2011 i Allmänt, Energi

Under en varvning på TEC fick jag en kola av Krille. Jag tog emot den högst ovilligt, men så snart jag stoppat den i munnen så blev det annat ljud i skällan. Det var en mintkola, men inte vilken mintkola som helst. Inte nog med att den var supergod, jag tenderar för övrigt att tycka de mest underliga saker är helt fantastiskt goda efter typ 8+ timmars löpning, den var dessutom fullpackad med energi i form av bl a koffein, guarana och taurin. På väg ut på banan vände jag blixtsnabbt tillbax och frågade Krille om han hade fler, men de få han hade var ämnade till Anna.
Ända sen dess har jag tänkt på dessa kulor vid av och till, men glömt fråga Krille var han köpt dem.

Jag fick till slut reda på var han fått tag i dessa små underverk, en webshop som heter Candy Hero i England. Jag beställde lite grejer därifrån förra veckan och i går damp ett litet paket.

Jitterbeans är espressobönor med överdrag av 60% choklad. Ett 40 grams paket innehåller 600 mg koffein, vilket är ca 6 koppar kaffe. Inte superstarka alltså.

Buzz bites innehåller mer kick än en energidryck i varje kola, så man bör ta det försiktigt om man är minsta känslig.

Nu har jag lite extra energi med mig till Bislett, om jag inte äter upp dem innan 🙂

Annons
kommentarer
  1. Annie skriver:

    Hej! Kul att ses idag- ursäkta ”påhoppet” men ser jag TEC loggan kan jag inte låta bli :D.
    Förstår att det är nedtrapp nu men kommer lägga upp lite nya gemensamma långpass senare- här finns jag: http://www.runnerslove.wordpress.com

    LYCKA TILL i Bislett!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s