Summering

Publicerat: december 31, 2011 i Allmänt, Träning

Året går mot sitt slut och många kanske försöker summera året som gått. Många av mina löparvänner räknar ihop hur många kilometer de sprungit under året, ibland i ett tappert försök att rättfärdiga tiden de lagt ned på träning kontra de resultat de presterat under loppen.

Själv har jag skrapat ihop drygt 3000 km under 2011 om jag ska tro Garmin Connect. Viktigare än just antal kilometer är att i princip varje kilometer har varit en noga uträknad pusselbit. Tack vare mitt individuellt anpassade träningsprogram från Andreas så slösar jag inte bort tid på träning som inte har ett specifikt syfte och det är viktigast för mig.

2012 har inte så mycket spännande i sitt sköte. Bortsett från TEC i april så har jag inget planerat. Förmodligen blir det väl Jättelångt igen och kanske gör jag ett nytt försök på 24-timmars i Skövde, men inget är bestämt ännu. Vi får helt enkelt se.

Avslutar detta korta inlägg med att önska alla ett riktigt gott nytt år!

Hoppas ni haft ett bra 2011 och får ett ännu bättre 2012!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s