Elva dagar

Publicerat: april 3, 2012 i Allmänt, TEC, Träning

Så var det bara 11 dagar kvar till årets TEC och jag börjar fundera mer och mer på utrustning och annat runtikring. Det blir ju tredje gången jag startar, så egentligen är det inte så mycket att tänka på. Jag tar med mig allt jag äger som vanligt. 😀
Jag och Magnus tar bilen till starten och den finns lättillgänglig för Magnus hela tiden, vilket är smidigt för honom.

Träningen har flutit på som den ska senaste veckan. Jag har kört två distanspass, fartlek samt intervaller och det har känts bra. Intervallpasset gjorde jag på löpbandet och det var ett extra lyckat pass. Fem tusingar i ca 4:10-4:30-tempo med 3 minuters jogg emellan. Tyvärr försvann passet från min Garmin, så jag hann inte få över det till datorn. Hann dock kolla på det på gymet innan det försvann. Jag missade att resetta passet innan jag stängde av klockan, så när jag startade klockan så sa den åt mig att resetta passet och när jag gjorde det så försvann det. Jag behöver inte berätta hur jävla irriterad jag blev va?

I Söndags var det åter dags för gemensam träning med JA Träning, dvs Andreas och Jessica Falk. Vi samlades vid Ensta Krog i Täby, där TEC startar, och åkte därifrån i samlad tropp till ett skogsparti några kilometer bort. Vi sprang in en bit i skogen och där övade vi på trail-teknik vägledda av Andreas.

Efter det begav vi oss tillbaka till Jessica som körde lite Crossfit-träning med oss. Det snöade ganska ymnigt vid det här laget, men det störde inte nämnvärt. Passet var kort och effektivt, mest för att snabbt köra i genom kroppen. Jag behöver definitivt göra mer av den typen träning!

Efteråt var det dags för fika och ”mingel”. Det var kul att träffa lite nya människor och några jag bara haft kontakt med via nätet, t ex Coyntha. Dessutom var Anna (Grundahl) där och vi smidde planer inför TEC. Vi delade supporttält förra året och vår support hade mycket nytta av varann under loppet.

Efter en stunds umgänge var dags att bege sig hemåt och ”göra söndag”. En trevlig dag trots vintervädret!

Annons
kommentarer
 1. coyntha skriver:

  Det kommer att gå så bra på TEC!! Allt sitter i huvudet 🙂
  Det var jättekul att träffas!!
  Vi ses snart igen 🙂
  kram

 2. pladuska skriver:

  Kul att träffas. Ska försöka komma till TEC och heja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s