Åtta dagar kvar

Publicerat: april 6, 2012 i Okategoriserade

Nedräkningen till TEC fortsätter och nu är det drygt en vecka kvar. Formen känns sådär, men jag tror att det kommer iom att jag trappar ner på träningen allt mer. Veckans träning har dock flutit på bra och jag har hittills fått till två distanspass, ett fartlekspass samt cirkelträning på gymet.

Cirkelträningen har jag fått lite blodad tand av. Det är en intensiv halvtimme (varje varv tar ca 10 minuter) som känns i hela kroppen och lämnar en skön känsla efter sig, även dagen efter. Ingen träningsvärk, utan snarare en känsla av typ seghet. Jag tror det är bara nu i början, det lär ge med sig ju mer jag har tränat.

Min tanke med cirkelträningen är att aktivera hela kroppen och få en allsidig workout. Efter TEC har jag funderat på att fokusera lite mer på styrka, men jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Jag ju inte bestämt mig för vilka lopp jag vill springa i år, men jag vet att jag måste få in mycket mer styrka i schemat.

Veckans fartlekspass var det som kändes absolut bäst. Jag tog rundan ned till Bellevueparken (Haga) och tillbaka. Värmde upp ca 2 kilometer, ökade sen farten under ca 500 meter och vilade ca 500 meter. Snittempot hamnade strax över 5:00, men tyvärr fick pulsmätningen spatt efter halva passet, så jag vet inte vad jag hade för snittpuls.

Glad påsk önskar jag er alla!

Från Garmin Connect

Från Garmin Connect

Annons
kommentarer
  1. Coachen skriver:

    Den kommer, den kommer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s