Gräsänkling

Publicerat: april 21, 2012 i Allmänt, Träning

Efter att ha skjutsat Janica till jobbet, hon ska vara på konferens till söndag lunch, så åkte jag hem och förberedde inför dagens träning. Alicias kompis sov över i natt och vid 10-tiden satte jag på en nyinköpt 3D-film åt dem, för att sen kila ned på gymmet. TV’n som barnvakt? Inte jag inte…

Värmde upp 10 minuter på crosstrainern och efter det körde jag igång med cirkelträningen. Kroppen var inte lika pigg som i torsdags, men det kan bero på många saker. Jag hade siktet inställt på att köra 3-5 varv med 90-120 sekunders vila emellan.

När klockan blivit 11 så beslöt jag mig för att göra klart varvet och avsluta träningen. Även tjejerna var uppe tidigt och var säkert hungriga vid det här laget. Det blev iallafall 4 varv idag, vilket kändes helt ok. I morgon blir det kort långpass, jag längtar redan! Hoppas på ok väder den här gången…

Stämningsbild från TEC. Vid skymningen låg det dimma på flera ställen och skapade lite av en spöklik stämning.

 

Annons
kommentarer
  1. pladuska skriver:

    Tack för supersnabb leverans av Perpetuem och Nathan handflaska! Ska testa bägge på lördag! Springer du LU?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s