Hjärtligt

Publicerat: november 17, 2012 i Allmänt, Träning
Etiketter:, ,

Ryggvärken har klingat av, men finns fortfarande kvar, framförallt när jag suttit en längre stund och reser mig upp. Då är det stelt en liten stund. Fredagens besök hos kiropraktorn blev inställt pga sjukdom, men jag har en ny tid på måndag morgon, så det löser sig.

Har under några dagar haft perioder när hjärtat dels slagit dubbelslag och dels känts som det tagit korta uppehåll, det senare lite extra obehagligt. Det var en av anledningarna till att jag inte gav mig ut i onsdags utan väntade till torsdag med att börja springa. Får se om det går över, vet inte riktigt vad det kan vara.

Löpningen i fredags var inte så lyckad. Pulsen ville inte alls hålla sig i schack, så jag kom över min maxgräns flera gånger och tvingades gå tills pulsen lugnat ner sig. Lite lätt frustrerande och det hjälpte inte. Jag har förmodligen nåt skit i kroppen, för pulsen ligger drygt 5-10 slag över normalt. Skrapade ihop 14 km i strax under 6-tempo med 148 bpm. Normalt hade jag legat närmare 140 bpm vid det tempot. Nåja, det är bara att vänta och se hur söndagens runda går.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s