Alternativ träning

Publicerat: mars 4, 2013 i Okategoriserade
Etiketter:, , , ,

Det blev inget långpass för mig denna soliga och smått perfekta löparsöndagdag. Var naturligtvis lite bitter, men valde att lägga den energin på att trötta ut min kropp på andra sätt. Eftersom jag inte kan använda vänster ben särskilt effektivt så valde jag att köra ett pass Insanity och anpassa vissa övningar efter min förmåga. Det är framförallt knäböj som inte fungerar just nu, men trots det lyckades jag genomföra 95% av övningarna. Jag gjorde istället andra övningar om det kom någon jag inte kunde hänga med på, inte konstigare än så.

Efter drygt 40 minuters Insanity pustade jag ut några minuter (medan jag svettades ymnigt) och fortsatte sen med att varva Boot Camp och 6 Packs Abs Workout, båda appar från Adrian James. Det blev 3 ”varv” om totalt 37 minuter, vilket kändes som ett bra komplement. Det går ju inte att jämföra med 35 km kuperat långpass, men bättre än inget.

Planen är nog att försöka få en tid hos kiropraktor-Jenny snarast så hon kan avgöra om jag behöver gå till doktorn eller inte. Har större förtroende för Jenny än för de läkare jag hittills träffat på mottagningen i Solna, iaf vad gäller idrottsskador. Jenny fixar det mesta.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s