Sirap

Publicerat: maj 16, 2012 i Allmänt, Gnäll och ursäkter, Träning
Etiketter:, , ,

Är det inte typiskt att man har löpvila när det för en gångs skull är helt fantastiskt väder? Efter mitt back-to-back pass så behövde jag en vilodag, men satt och längtade ut i solskenet.

Istället för att springa bestämde jag mig för att köra mitt kettlebellprogram samt lite kompletterade styrketräning. Det är tredje veckan i rad jag kör programmet och det börjar kännas lättare nu. Dessutom slipper jag den sjuka träningsvärken efteråt, vilket är ett bra tecken (och jäkligt skönt). Det blev en timmes träning med några vändor till datorn för att följa Andreas framfart i Ungern, kunde inte slita mig när det bara var timmar kvar av loppet.

När Janica kom hem från jobbet var egentligen tanken att vi skulle ta en lätt jogg tillsammans, men hon kände sig inte kry, så det blev en timmes promenad innan middagen istället. Jag är inte så förtjust i att promenera, men det är ju nyttigt ibland. Dessutom är det mysigt att gå och prata, det är svårare när vi springer ihop.

Idag var det åter dag satt springa och det blev ett lätt distanspass om 10 km ned till Haga och tillbaka. Det var en minst sagt seg historia och jag fick inte en meter gratis. Jag sprang och funderade vad det kunde bero på. Kan det vara styrketräningen eller det i kombination med långpassen som gjorde mig så seg? Dagsform kanske? Får väl aldrig veta, får se hur det känns i morgon helt enkelt.

Dagens pass var sent som sirup

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s