Dubbelt upp

Publicerat: augusti 29, 2012 i Allmänt, Träning
Etiketter:,

Insanityträningen rullar på enligt plan och jag är nu inne på andra veckan. Man tränar som jag tidigare nämnt alla dagar utom söndagar, vilket hittills fungerat ok.

Smärtan och svullnaden från getingsticket i söndags klingade av efter några timmar, men började istället klia som fasen dagen efter och gör det fortfarande av och till. Jag kunde utan problem träna både Insanity på lunchen och senare på eftermiddagen ge mig av till Ursvik för en sväng i tian med några avstickare in på extremen. Pulsen var ovanligt låg, vilket förvånade lite, så även om tempot inte var högt så var det ovanligt låg puls ändå. Jag börjar så smått vänja mig vid att köra dubbla pass.

I tisdags fick jag till ett bra Insanitypass på lunchen och på eftermiddagen kom coach Andreas hem till mig för att diskutera träningen, framtida mål etc. När Janica kom hem på kvällen tog vi en långpromenad innan middagen, vilket var riktigt skönt. Kroppen kändes iofs småsliten, men inte övertränad.

Idag blev det ytterligare ett Insanitypass på lunchen och när Janica kom hem stack vi ut och sprang ned till Haga och tillbax. Jag lämnade av henne hemma och drog vidare för att köra ett Tabatapass som avslutning. 8x 20 sekunder med 10 sekunders vila är ”standard” och man maxar under intervallen. Jag märkte att Insanitypasset satt kvar lite i benen, men pressade ändå ut det som fanns kvar. Jag gillar verkligen Tabata, kort och intensivt och med hög utdelning.

Den här veckan har jag löpning måndag, onsdag-fredag och söndag, så vi får se hur sliten jag blir. Förra veckan blev det löpning måndag, onsdag, fredag-söndag och det fungerade ju ok. Då var en dag Bellman, vilket slet extra mycket. Får jag några tendenser till överträning så får jag helt enkelt backa lite.

20120829-205338.jpg

Nu är jag inte kvinna, men tyckte bilden var så kul att jag ville dela med mig.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s